Útvonaltervezés

Ezen az oldalon megtervezheted a repülésedet akár több repülőtéret érintve, illetve Magyarországi helységeket adhatsz meg fordulópontoknak.

Útvonaltervezés: Nincsen megadva repülőtér vagy város.

Sebesség:csomó
Fordulópontok / repülőterek:
(a sorrend számít)
Ugrás a(z):

Útvonal adatok

ICAO kód Pályairány Iskolakör Frerkvencia Helység Távolság Utazási idő Útirányszög
Összesen: 0NM 0 perc

Megközelítési vázlat

Útvonal térképes megjelenítése

Használati utasítás

Használata egyszerű. A repülőtér vagy a helység nevét csak el kell kezdened gépelni és a rendszer megadja a lehetőségeket. Ha megtaláltad a listába kattintsál rá, vagy nyilakkal navigáljál a megfelelő elemre és nyomjad meg az entert.
Ha valamelyik pont mégsem kéne, a sor végén az "X" jelre kattintva törölheted.
Ha véletlenül kihagytál valamit, a gépelés helyett a felfelé nyíllal navigáljál a listában azon elem elé ahonnan hiányzik a fordulópont. Ezután csak kezd el gépelni a helység vagy a repülőtér nevét ugyanúgy ahogy eddig.
A repülőtereket külön megjelelöltük a listába így: "[helység név] - (repülőtér)". Így könnyen megkülönböztethetjük a várost és a város repülőterét. Ez azért jó, mert így beállítható, hogy éppen le akarunk szállni vagy a város felett szeretnenk fordulni - de akár lehet mindkettő.

Az elkészült tervet érdemes ellenőrizni, mert az alapadatok hibásak lehetnek. A repülőterek állapota, nyitvatartása nem ismert - ezért repülés elött ha lehet ellenőrized.
A programmal késztett tervért felelőséget nem vállalunk.